Energie besparen

 

Op het werk of thuis besparen io de energiekosten?  LED-verlichting is een duurzame en betaalbare oplossing met een korte terugverdientijd.

 

 

Hendriks Lightvision heeft een eigen lijn in LED-verlichting, bestaande uit lichtbronnen, spotjes, flexibele LED-strips, vaste LED-strips, TL-buizen,

PAR-lampen, een G4 Burner, buitenverlichting, straler verlichting en LED-panels.

 

De Hendriks Lightvision LED lijn kenmerkt zich door de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. LEDS zijn de lichtbronnen van de toekomst.

Mede door combinatie van unieke eigenschappen zijn de mogelijkheden met LED-verlichting eindeloos.

 

Unieke eigenschappen én voordelen van LED:

    Milieuvriendelijk

    Laag energieverbruik

    Lange levensduur

    Geen warmte-ontwikkeling

    Geen opwarmtijd

    Betaalbaarheid

    Diverse uitvoeringen

 

Al deze voordelen maken LED-verlichting geschikt voor allerlei toepassingen. LED verlichting is breed toepasbaar, en is door de huidige ontwikkelingen zelfs toepasbaar als sfeerverlichting, als verlichting op kantoren en gebouw-aanlichting.

 

RGB led strips combineren de drie kleuren rood, groen en blauw in één behuizing waardoor de creatie van het hele kleurenspectrum mogelijk wordt. Doordat de kleurtempratuur van LEDS inmiddels ook verkrijgbaar is in warm wit, is LED verlichting ook geschikt als verlichting op kantoren.

 

 

Neem een kijkje in de Hendriks Lightvision LED-catalogus en kijk welke toepassingen met LED voor u geschikt zijn. Vrijwel alles is mogelijk met LED, dus vraag een vrijblijvend en gratis advies aan voor uw vraagstuk op het gebied van LED-verlichting.

 

Klik hier voor de Hendriks Lightvision LED-Catalogus te bekijken.